Декинг

Дърво за настилки и фасади или декинг е двустранно рифелован дървен материал от лиственица, дугласка ела или вакуумно импрегниран бор за външно и вътрешно приложение.

В сферата на външния архитектурен дизайн дървеният декинг е доказателство за съчетанието на естествена привлекателност и технически финес. Всяка дъска е внимателно подбрана от различни дървесни видове, като Ела, Дугласка Ела, Смърч, Лиственица и Бор , както и термално обработено дърво/термо-дървесина от Ясен, Бор и др. Естествения чар се е комбиниран със сложно инженерство.. Скритите механизми за закрепване гарантират както структурна цялост, така и естетическа чистота, като резултата е елегантния поток на дървото. При дюшемето системите за нут и перо се свързват прецизно, образувайки атрактивна повърхност, която е същевременно ключов и издръжлив елемент от интериора.

Дървените настилки се интегрират безпроблемно и с ландшафтната архитектура, обогатявайки външните пространства със своята тактилна топлина и органични текстури. Неговата адаптивна природа улеснява персонализирания дизайн, приспособяващ различни оформления, за да отговарят на конкретни предпочитания. С разумна поддръжка — запечатване, боядисване и внимателна грижа — той остарява грациозно, придобивайки характер, който отразява хода на времето и историите на онези, които стъпват по него.

Спецификация

Дървесина

Артикул

Стандартни размери, мм

ширина

дебелина

дължина

лиственицa/ дугласка ела

Рифеловани дъски за тераси, облицовки, сушени, за външно приложение

144

25

4000

северен бор

Рифеловани и гладки дъски за външно приложение, вакуумно импрегнирани

144

25

4000

Имате въпроси?

Изпратете вашето запитване и ще се свържем с вас възможно най-скоро