Сухи летви и дъски

Летви за керемиди и други покривни покрития, конструкции за стенни облицовки и сухо строителство

Дървените летви и дъски имат различни приложения и служат като основополагащи елементи в различни архитектурни и дизайнерски начинания. На закрито този дървен материал намира предназначение като подова настилка, стенни акценти или разделители на помещения, вдъхвайки в пространствата усещане за естествена топлина и текстура.

На открито те украсяват огради, настилки или перголи, като се сливат безпроблемно с околната среда, като същевременно осигуряват уединение и структурна опора. Техническите параметри ръководят избора и изпълнението на дървени летви. Фактори като дървесни видове, размери и довършителни обработки диктуват тяхната пригодност за специфични приложения.

Спецификация на летви и дъски

Летви за керемиди

Дървесина

Артикул

Стандартни размери, мм

ширина

височина

дължина

смърч / бор

Ламперия, трапец, софтлайн

48

23

4000

48

28

4000

58

38

4000

смърч

Масив, калиброван и импрегниран с потапяне

40

60

4000

Допълнителна информация

Продуктите, които предлагаме, са внос и изработени от конструктивна дървесина(със сертификат за качество C24 и влажност 12-14%) и са специално обработени и предназначени за използване в строителството за различни цели. Ето някои основни характеристики и информация за тях:

  1. Използване:
   • Летви: Те се използват за различни приложения в строителството, като например за закрепване на дъски, създаване на рамки за стени и покриви, за декоративни елементи и други. Осигуряват стабилност и поддръжка на конструкциите.
   • Дъски: Те се използват за изграждане на подове, стени, покриви, огради, мебели и други конструкции. Те са основен елемент във всяко строително предприятие и предоставят основата за различни строителни проекти.
  2. Материал и обработка:
   • Конструктивна дървесина: Материалът от конструктивна дървесина е специално подбран, обработен и сертифициран(отговаря на стандарта C24), което увеличава тяхната издръжливост и стабилност. Обработката включва и защита от влага, гниене и насекоми
  3. Приложения:
   • И двата материала са подходящи за различни строителни проекти, както за вътрешни, така и за външни приложения. Те се използват в нови строителни обекти, както и за ремонтни и реконструкционни проекти.

В заключение можем да обобщим това че предлаганите продукти от конструктивна дървесина предлагат изключително здрава и надеждна основа за различни строителни конструкции и съоръжения (включително покривни конструкции), като същевременно осигуряват устойчивост и издръжливост на материалите.

Имате въпроси?

Изпратете вашето запитване и ще се свържем с вас възможно най-скоро