Покривни прозорци FAKRO WS, WG, WLI

ЗА ИЗЛАЗ НА ПОКРИВА

Покривни прозорци модел “Люк” са предназначени за излаз върху покрива. Крилото на прозореца е куполовидно, изработено от здрав, прозрачен, устойчив на атмосферни влияния поликарбонат и позволява отваряне на 180°, като осигурява достъп върху покрива за извършване на ремонтни или ревизионни работи. Моделът “Люк” е подходящ за неотопляеми и необитаеми покривни помещения.

WS­_  полусферичен купол изработен от поликарбонат отваря се на горна ос до 180°, осигурява лесен достъп до покрива и ефективно осветление на помещението. Материалът, от който е направен, се характеризира с повишена устойчивост на атмосферни влияния. Подходящ за покриви с наклон 15°-60°.

WG­_– крилото се отваря на горна ос, наличен е в две версии:

– версия WGT с единично закалено стъкло 4H,

– версия WGI със закален стъклопакет 4H-10-4H.

Обезопасителен ограничител фиксира крилото в отворено положение и предпазва от случайно затваряне. Подходящ за покриви с наклон15°-60°.

WLI– крилото се отваря странично. Изход оборудван със закален стъклопакет 4H-8-4H. Крилото може да бъде монтирано за ляво или дясно отваряне. Ограничител фиксира крилото в отворено положение и предпазва от случайно затваряне, Подходящ за покриви с наклон15°-70°.

Имате въпроси?

Изпратете вашето запитване и ще се свържем с вас възможно най-скоро